Laatste nieuws

06 december 2019

Feesten

Beste ouders en verzorgers,

Toen de Sint gister bij school aankwam, trof hij daar helemaal geen kinderen.

Gelukkig hadden Birnur (moeder Mert en Mete) en Natalia (moeder Ayra en Valentin) vervoer geregeld zodat de oude man niet helemaal naar het Henrick de Keijserplein hoefde te lopen. 


Preview foto
Daar stonden alle kinderen van de school te zingen onder muzikale begeleiding van Berend Jan van DONS op de gitaar. De kinderen schrokken wel even toen het kleine autootje en de grote sportwagen op de stoep aan kwamen rijden, maar toen de vleugeldeuren opengingen en Sinterklaas en zijn pieten verschenen was de schrik snel over. Lital hielp vervolgens de regenboogdanspieten (waarvan er één wel heel veel op haar leek) terug naar school en Aukje (moeder Kobus en Lizzie) heeft de hele dag als personal assistent van de Sint gefungeerd. En Adinda (moeder Rowan en Ilay) heeft een mooie impressie vastgelegd. Op deze manier wil ik alle helpende ouders en natuurlijk ook de meezingende ouders hartelijk bedanken voor hun hulp. Zonder jullie was de Sinterklaasviering niet zo leuk geweest!


En dan gaan we nu langzaam over naar de rustige en glimmende kerstperiode. Met gemengde gevoelens moet ik eerlijk toegeven. Het worden mijn laatste twee weken op De Scholekster. En hoewel ik veel zin heb in de nieuwe uitdaging die mij wacht, weet ik ook zeker dat ik de heerlijke sfeer hier op De Scholekster vreselijk ga missen. Tijdens het kerstdiner zal ik alle klassen langsgaan om de kinderen persoonlijk gedag te zeggen. Als het lukt in de tijd zal ik ook nog even mijn gezicht laten zien bij de ouderborrel. Na afloop van het diner neem ik afscheid van mijn collega's. 

Maar zover is het nog niet. Tot maandag!

Inge Schoonderwoerd