Kik

Actueel

Nieuws

Na de vakantie
25 okt 2020 -  

Het zal u niet ontgaan zijn dat er in de vakantie strengere maatregelen zijn afgekondigd door de overheid in verband met de toenemende besmettingen met Covid-19. Er is gezegd dat er voor de scholen verder niets veranderd. Wel heeft OOadA besloten om voor al haar scholen en bestuurskantoor de maatregelen aan te scherpen om te voorkomen dat de besmettingen verder toenemen. Deze maatregelen gelden tenminste voor de komende drie weken.
Lees meer ›


Nieuwe maatregelen ivm Covid-19
30 sep 2020 -  

In verband met de nieuwe maatregelen van de overheid om de verdere verspreiding van Covid-19 terug te dringen, zullen wij op school ook weer strikter een aantal regels gaan naleven. Wat betreft het brengen en halen gaat het inmddels goed, dat blijft zoals het is, wel zullen we de toegang voor ouders/verzorgers in de school weer gaan verminderen. 
De aanpassingen zijn als volgt:
Lees meer ›


Onderbouw en/of middenbouw én bovenbouw?
21 sep 2020 - We merken de laatste paar dagen dat het toch weer een beetje druk wordt/blijft op straat voor de school/poort bij het ophalen van de kinderen.

 

Ouders en kind(eren) van de eerste groep blijven tot 15.00 uur wachten op hun bovenbouwkind(eren) en vaak staan ouders van de laatste groep al om 14.45 uur voor de poort.
Lees meer ›


Wijzigingen in het brengen en halen en extra informatie
02 sep 2020 -
  • wijziging in het brengen en halen
  • de regels over het thuisblijven van kinderen 
  • de inzet van thuisonderwijs 

Lees meer ›