Buitenschoolse opvang bij Partou

Partou Iduna biedt een unieke naschoolse opvang in de Amsterdamse Pijp. Het team bestaat uit bevlogen professionals met zeer diverse achtergronden en een grote hoeveelheid creatieve bagage. Onze grootste kracht is dan ook ons zeer stabiele en loyale team, dat elke dag weer uiteenlopende activiteiten aanbiedt en de kinderen helpt hun eigen interesses en talenten te ontdekken. Een bso met meer creativiteit is er waarschijnlijk niet te vinden!
Zo zijn we bijvoorbeeld gek op koken! In ons kinderkookcafé bereiden de kinderen wekelijks de meest heerlijke, gezonde creaties (volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum), onder begeleiding van onze medewerkers En is er een keer iets te vieren, dan mag een lekker stukje zelfgebakken appeltaart natuurlijk niet ontbreken.

 

Wij spelen ook graag en vaak buiten. Op een van onze twee speelplaatsen of in de buurt, op het Henrick de Keijserplein of in het Sarphatipark. Op onze speelplaats hebben we ook onze eigen moestuintjes en lekker veel groen. Groene vingers kweken gaat hier als vanzelf.

 

8+ programma

Bij Partou Iduna besteden we extra aandacht aan kinderen van 8 jaar en ouder. Zij hebben hun eigen speelzaal en mediaruimte waar ze aan de slag kunnen. Daarnaast hebben we een atelier waar naar hartenlust wordt geknutseld en naailessen worden gegeven. Is je kind muzikaal? Bij Iduna is het ook mogelijk om pianolessen te volgen.

 

Vakantieopvang

Ook in de schoolvakanties is je kind van harte welkom! Iedere vakantie gaan we aan de slag met een ander thema, waar we van alles omheen organiseren en bedenken. Zo kunnen de kinderen zowel met lange als korte projecten aan de slag en is er voor ieder wat wils. Een workshop graffiti of Capoeira? Lekker op ontdekking in de natuur of de hele dag in Artis rondstruinen? Het kan allemaal! Daarnaast organiseren we verschillende sportactiviteiten en is er ook genoeg tijd en ruimte om zelfstandig te spelen.

 

Kortom: Partou Iduna is voor ‘onze’ kinderen echt een tweede thuis, met veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Als team werken we nauw voor een optimale sfeer. Elke dag opnieuw.

 

Opvangmogelijkheden

Buitenschoolse opvang maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur

Vakanties en studiedagen maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.30 uur

 

Contact

Wil je meer weten over de opvangmogelijkheden bij Partou Iduna? Neem een kijkje op onze website of vraag een rondleiding aan bij de locatiemanager, Ida de Haart. Je bent van harte welkom. 

 

Buitenschoolse opvang 

Partou Iduna

Lutmastraat 81, Amsterdam

020 664 38 86 iduna@partou.nl